ZDRAVSTVENI TURIZAM U SRBIJI – POZIV ZA PRIJAVU

Ministarstvo zdravlja pozvalo je zdravstvene ustanove koje se bave stomatologijom i estetskom hirurgijom da se prijave ukoliko su zainteresovane da se priključe promociji zdravstvenog turizma u Srbiji. 

passenger-traffic-122999_1920

U javnom pozivu, objavljenom na sajtu ministarstva, navode se uslovi koje moraju da ispune zdravstvene ustanove da bi ministarstvo zdravlja u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma, zatim PKS radilo na privlačenju stranaca da dolaze u Srbiju na stomatoloske tretmane i estetske zahvate koji su u našoj zemlji jeftiniji nego u inostranstvu. Vise o svemu mozete procitati na sajtu Ministarstva zdravlja.

Bazična istraživanja Bolesti zuba i endodoncija Dečja stomatologija Dental Products Implantologija Istorija stomatologije Klinički slučajevi Kompjuterizovana stomatologija Kontrola infekcije Lekovi u stomatologiji Medicinski kompromitovani pacijenti Oralna higijena Oralna i maksilofacijalna hirurgija Ortopedija vilica Osobe sa posebnim potrebama Paradontologija i oralna medicina Povrede zuba Preventivna stomatologija Stomatološka protetika Stomatološki materijali
COSMEDENT RENAMEL NANO PLUS

Povodom 35 godina od pocetka kompozitnih materijala, firma Cosmedent je proizvela...

THERMOFOTONSKI LOCK-IN IMAGING (TPLI)

Profesor masinstva i industrijskog inzenjeringa na Univerzitetu u Torontu, rekao je:”Ovaj...

ORTODONTSKI 3M INCOGNITO APPLIANCE SYSTEM

Dvodnevni 3M-ov kurs je namenjen ortodontima koji zele da nauce kako...