SKRATITE TRAJANJE UTRNULOSTI NA POLA – ORA VERSE

Najveci broj nasih pacijenata ne voli utrnulost koju osecaju jos dugo po prestanku stomatoloskog tretmana. Ora Verse (Septodont) je prvi i jedini proizvod koji moze da skrati vreme trajanja utrnulosti usne ili jezika na pola.

toothache-1

Istrazivanja su pokazala da bi 87% pacijenata bilo zainteresovano za upotrebu ovog preparata. Ovi pacijenti su bili obavesteni da bi tom prilikom morali da dobiju zapravo jos jednu injekciju koja se daje istom tehnikom i na istom mestu kao i injekcija lokalnog anestetika. Osim neprijatnog osecaja koji imaju posle primanja lokalnog anestetika, pacijenti kao razlog zainteresovanosti za Ora Verse navode i mogucnost povrede mekih tkiva za vreme trajanja anestezije, narocito kod dece. Budite drugaciji od vasih kolega, naucite nesto o Ora Verse (Phentolamine Mesylate) OVDE.

Bazična istraživanja Bolesti zuba i endodoncija Dečja stomatologija Dental Products Implantologija Istorija stomatologije Klinički slučajevi Kompjuterizovana stomatologija Kontrola infekcije Lekovi u stomatologiji Medicinski kompromitovani pacijenti Oralna higijena Oralna i maksilofacijalna hirurgija Ortopedija vilica Osobe sa posebnim potrebama Paradontologija i oralna medicina Povrede zuba Preventivna stomatologija Stomatološka protetika Stomatološki materijali
COSMEDENT RENAMEL NANO PLUS

Povodom 35 godina od pocetka kompozitnih materijala, firma Cosmedent je proizvela...

THERMOFOTONSKI LOCK-IN IMAGING (TPLI)

Profesor masinstva i industrijskog inzenjeringa na Univerzitetu u Torontu, rekao je:”Ovaj...

ORTODONTSKI 3M INCOGNITO APPLIANCE SYSTEM

Dvodnevni 3M-ov kurs je namenjen ortodontima koji zele da nauce kako...